Lån av pengar – En sida som ger dig en rättvis bild på vilka företag som är seriösa smslånegivare. Vilka tar för mycket betalt, samt vem man ska låna hos. Smslån är en typ av snabblån där låntagaren har möjlighet att låna mindre summor via sms. Sms lån tas vanligen med hjälp av mobil kommunikation via ett mobilt telefonabonnemang med mobillåneföretaget men idag är det vanligare med snabblån via hemsidor som man går in på via mobilen. Ett snabblån kännetecknas av att låntagaren snabbt kan få det lånade beloppet, samt att kredittiden är relativt kort.

snabblån via mobilen

Lånesummorna för snabblån och olika mikrolån rör sig vanligtvis om 1000, 2000 och 3000 kronor men kan vara uppemot 10 000 kr. Den vanligaste löptiden för ett mobillån rör sig vanligtvis om endast en månad. Internetlån anges vara ”räntefria” eller ha en mycket låg ränta, men i gengäld tas det ut en avgift för lånet.

Snabblån behöver man kanske ta då och då, så jag tycker att du ska passa på och spara den här sidan bland dina favoriter så; du kan komma tillbaka när du behöver låna lite pengar nästa gång.

På denna sida följer en enkel lista över de seriösa företag som i dagsläget erbjuder mobillån. I tabellen kan du se vilken typ av lånesummor de olika företagen erbjuder för sina lån, vilka avgifter och kostnader som tillkommer, samt info om dess återbetalningstid. Detta är inte alla mikrolån som finns på marknaden, men de enligt oss seriösa aktörerna som erbjuder alla snabblån.

Telefonlån är en form av snabblån

Nästan alla har hört talas om telefonlån vid något tillfälle men det är inte lika många som faktiskt har lånat på detta sätt. Telefonlån är ett annat ord för SMS lån och en förklaring skulle vara ett lån man tar via/med telefonen, väldigt enkelt.

Fördelen med ett telefonlån är att man inte behöver fylla i en massa papper utan dom använder telefonabonnemanget för att identifiera låntagaren.

Telefonlån är precis som det låter, lån som man kan ta med sin telefon även känt som smslån. Men att ta ett telefonlån är inte så farligt som man kan tro. Det enda man behöver ha koll på är när man ska betala tillbaka pengarna. Gör man det i rätt tid så är det inga problem.